Karrenbouwer

Karrenbouwer

Van Duyvenvoorde Flowers & Plants is een bloemen en plantenexporteur en we zijn gevestigd op Flora Holland Naaldwijk. Voor de afdeling bloemen zijn we op zoek naar een collega die als hoofdtaak heeft het opbouwen van karren voor één van onze klanten.
Je gaat werken op de afdeling C&C en werkt dan nauw samen met twee collega’s die de bloemen hoezen en stickeren. Samen zorg dat je dat klant al zijn bestellingen krijgt en dat alles tijdig klaar staat.
WIJ ZOEKEN

  • Ervaring in het opbouwen van karren en in de branche;
  • Omgaan met tijdsdruk en elke dag ziet als een nieuwe uitdaging;
  • Goed kan samenwerken;
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal.

WIJ BIEDEN

  • Een salaris afhankelijk van de kennis en werkervaring die je meebrengt;
  • Contract voor 12 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenvoorziening, 24 vakantiedagen op fulltime basis, 8% vakantiegeld, verzuimbonus en diverse aanvullende verzekeringen zoals een ANW-Hiaat, WGA Hiaat verzekering en een ongevallenverzekering.
  • Prettige en informele werksfeer met enthousiaste collega’s;
  • Werken in een groeiende organisatie.

Reageer op deze vacature